top of page

Om os

Billede1.png

Vi er et erfarent team, med flere års erfaring i laserhårfjerning. Vi leverer effektive behandlinger, og til priser der gør det muligt for de fleste.

Hvem er vi

Avatar 100
Mia

Sygeplejeske

Avatar 111
Sascha

Klinikejer og kosmetisk behandler

Avatar 102
Gitte

Kosmetisk behandler

KunderneSiger

Kunderne siger

Lillian Brade Tidligere Krambech

"Og det virker 🤩🤩"

Helle Hansen

"Det skal prøves, jer er overrakset og vild med resultatet. 👍👍👍"

Merima Isakovic

"Jeg fik en behandling hos Gitte i søndags. Hold nu op! Gitte er simpelthen den sødeste, mest varme og ikke mindst professionelle person, jeg længe har mødt. Behandlingen var smertefri og gik forholdsvis hurtigt. I morges lagde jeg mærke til, at der er en kraftig reducering i hårene, hvor jeg har fået behandlingen!!! Lykken vil ingen ende tage - jeg tænker en behandling eller to mere og så er jeg mere eller mindre HÅRFRI. Wow! Har tidligere fået laser på OUH - 8 behandlinger. Så lang tid tog det før der kom nogle resultaterog det holdte heller ikke længe før hårene strittede frem.
Tusinde tak for dig Gitte! Jeg giver hermed min varmeste anbefaling. Til de kvinder, der døjer med det her problem: Besøg Gitte - maskinen er virkelig fantastisk.❤️🥳"

Henriete Bloch Svenningsen

“En hel fantastisk oplevelse her til aften hos Permanent Hårfjering Køge. Her fik jeg prøvet den nyeste laserteknik inden for området - og det gjorde slet ikke ondt. Det kan varmt anbefales. Tak for god behandling.”
bottom of page