top of page

HIFU
- Opstramning af hud - ansigt og krop

HIFU behandling er en yderst effektiv behandling mod rynker, slaphed og træt hud. Behandlingen kan også bruges forebyggende. HIFU aktiverer kroppens egen kollagen produktion, og hele kroppen kan behandles. HIFU kan derfor betragtes som et ansigtsløft og en hudopstramning helt uden kirurgi.

HiFU - høj-intensitet fokuseret ultralyd

• Behandlingstid: ca 30-90 minutter alt efter områder.

HIFU er en energibaseret, ikke kirurgisk, ultralydsbehandling. SMAS-laget bliver opvarmet ved brug af fokuserede bølger af ultralyd. SMAS er ansigtets bindevævshinder og det er det lag, der forbinder ansigtsmuskulaturen til dermis og forstærker aktiviteten i ansigtsmuskulaturen.

HIFU er et naturligt ansigtsløft, som udføres ved at stimulere kollagendannelsen og giver en opstrammende effekt.

Der arbejdes med mikro-fokuseret ultralyd, som stimulerer kroppens egen naturlige helingsproces til at tone, løfte og opstramme slap hud. HIFU skader ikke hudens overflade. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulation, elastin- og kollagenproduktionen, samt stimulerer dannelsen af nye hudceller og derved opstrammer løs hud. HIFU kan også bruges til slap hud efter et større vægttab.
Behandlingen kan udføres hele året rundt. Behandlingen tager cirka en time afhængigt af, hvilke områder du ønsker at få behandlet. De første resultater kan ses efter 6-8 uger, da HIFU booster kroppens egne processer. Der går 3-6 måneder før man kan se det endelige resultat af behandlingen. En enkelt behandling om året kan være nok for nogle afhængigt af udgangspunktet. Ved større udfordringer med huden kræves der 2-3 behandlinger.
Under selve behandlingen mærkes der en varme, og for nogen kan det medbringe lidt ubehag. Du kan med fordel tage 2 stk. Panodil før behandlingen. Bivirkningerne er milde – man kan opleve ømhed, lettere ubehag, let rødme og milde hævelser.
Efter behandlingen kan der opstå let rødme, men du kan ellers vende tilbage til dine daglige aktiviteter. Vi anbefaler en opfølgende behandling hvert år for at bibeholde det flotte resultat.

Behandlingsmuligheder

Ansigt: Hængende øjenbryn, tab af ansigtskonturernes skarphed, hængende kinder, hængende mundvige, dobbelthage, forsvindende kæbelinje, kalkunhals og generelle tegn på aldring.
Krop: Overskydende fedtvæv, lokale fedtansamlinger, krops konturering, opstramning af løs hud.

Resultater
• Bedre opstramning af huden.
• Lifting effekt.
• Korrektion af ansigtsoval.
• Reduktion af rynker.
• Løft af øjenbryn.
• Reduktion af fedtvæv.
• Reduktion af kalkunhals
• Reduktion af dobbelthage.

De første resultater ses straks efter behandlingen, mens det optimale resultat ses efter 3 mdr. det færdige resultat holder op til 18 mdr.

Maskinen

Maskinen vi benytter, er en der kan give avancerede ultralydsbehandlinger og som kombinerer de to nyeste teknologier, HIFU (højintensiv fokuseret ultralyd) og MMFU (mikro- og makrofokuseret ultralyd).
HIFU er hvor høj en frekvens, der arbejdes med. MMFU er hvilken bredde og dybde, der arbejdes i. MMFU sørger for, at behandlingen målrettes meget specifikt både i intensitet og i dybde. Derfor giver det markant bedre resultater end hvis der arbejdes med de maskiner der udelukkende kører på HIFU teknologien, eller bare med ultralyd.
Vores maskine arbejder ved at genere varme i dermis (underhud/læderhud), og med det samme strammer huden op og boster kroppens egen kollagenproduktion. Når vi behandler på kroppen skydes ultralyden dybere og med højere intensitet, og derfor gives der samme gode resultater som i ansigtet.

Mikrofokuseret ultralyd: 1.5mm – 2.0mm - 3.0mm – 4.5mm
Vores maskine bevæger sig i fire forskellige dybder, og kombinationen af de forskellige dybder sker i samme behandling af ansigtet, hals og dobbelthage, hvilket gør det muligt at øge kollagenproduktionen markant.

Makrofokuseret ultralyd: 6.0mm – 9.0mm – 13.0mm
Vores maskine har makrofokuseret ultralyd og det giver os mulighed for at tilbyde ultralydsbehandlinger på kroppen. Den kan med sine makrofokuserede ultralydshoveder arbejde i dybderne 6.0mm – 9.0mm – 13.0mm. Her behandler man ikke bare i dermis, men også i subkutant (det dybeste) fedtlag for selektivt at fjerne fedtceller. Det kan ikke ligestilles med en kirurgisk fedtsugning, men den tager 10% af fedtet, og opstrammer huden i behandlingsområdet.

Finansiering af din behandling

Hos Power Beauty Køge samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.
Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.
Fleksibel betalingsordning
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.

bottom of page