top of page

Laserhårfjerning

AdobeStock_224372648_Preview til forsiden.jpeg

Behandlingsforløb
Laserbehandling er individuelt og afhænger af, hvor på kroppen du få behandlinger og din individuelle hårcyklus. Vi rammer kun hår der er i den aktive vækstfase. Et typisk behandlingsforløb vil være 6-10 behandlinger med 4 ugers mellemrum med en årlig vedligeholdelse.

Inden et behandlingsforløb påbegyndes, skal du til en lovpligtig forundersøgelse, hvor din egnethed vurderes af en sygeplejerske i forhold til bla. hud og hårtype, samt visse medicintyper.
Vores laser er en diodelaser, dvs. den indeholder tyskproduceret 3-wave teknologi, der muliggør en behandling med 3 forskellige NM (nanometer) – nemlig 755-808-1064 NM.
Bølgelængderne muliggør påvirkning af hårsækkene via hårets pigment, således, at de destrueres eller væksthæmmes markant. Mørke hår påvirkes lettest.

Hvordan virker hårfjerning?

Under en laserbehandling opsuges laserlyset i de hår, som er i vækstfase, og omdannes til varme (op til 65 grader), hvorved hårsækkens temperatur hæves, således, at håret destrueres. Det destruerede hår falder af i løbet af 7 – 14 dage.

Hvordan foregår behandlingen?

Bølgelængde, pulsvarighed og frekvens indstilles under behandlingen for at sikre den højeste varmepåvirkning af hårsækkens celler under samtidig hensyntagen til hudens tolerance overfor varme.
Behandlingen er stort set smertefri, da laseren er vandkølet. Behandlingen udføres i et samarbejde med dig under hensyntagen til din smertetærskel.
Det behøver ikke gøre ondt for at virke.
Der smøres en kølende og allergitestet gel på det område, der skal behandles, for at nedkøle huden og for at laseren kan glide uhindret på huden.

Hvem kan behandles?

Du skal være 18 år.
Du skal have gennemført den gratis og uforpligtende forundersøgelse før behandlingsopstart.
Behandling kan opstartes umiddelbart efter forundersøgelsen, hvis der er ledig tid i kalenderen.
Personer med lys til lettere mørk hud.
Personer med sund og hel hud på behandlingsområdet.
Hvis du har en hudsygdom, afklares det under konsultationen, om du kan behandles med laser på det ønskede område.
Personer med mørke hår og visse lyse hår. Grå og røde hår kan være en udfordring, men lad sygeplejersken vurdere dine muligheder ved den gratis og uforpligtende forundersøgelse.

AdobeStock_141748733_Preview til siden med laserbeskrivelse.jpeg

Lovpligtig registrering

I forbindelse med din behandling, er vi forpligtet til at føre journal, hvori CPR-nummer skal fremgå. Det er derfor nødvendigt, at du oplyser dit CPR-nummer, når du opretter dig som kunde.
Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail

bottom of page